10.6.12

●●●






Who thought that cherry picking would be such a lovely and relaxing thing to do. It was the perfect little event to end this friday and to start a really nice weekend. I hope you had fun too and I wish you all a great new week!

8 komentarjev:

  1. Jaaaa, češnje! Nekaj najboljšega in najslajšega poleti. Lepe fotke.

    OdgovoriIzbriši
  2. cherry trees are the best there is!!!
    I very much like the bottom pic :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mi imamo pa tudi dve veliki češnji na vrtu pred teraso, pa so žal letos odpovedale sodelovanje, na Gorenjskem je bilo premrzlo, ko so cevetele, smrk. Sicer pa ni lepšega kot sedeti v krošnji in zobati sladke češnje :). naš vikend je bil krasen in lenoben, tak kot ga imamo najraje. Doma crkljat :)

    OdgovoriIzbriši
  4. imam posovojeno češnjo ki me razvaja v vseh letnih časih, spomladi z razkošno podobo, poleti z senco, jeseni z zadnjimi sončnimi žarki, ki me božajo , pozimi z spomini in pričakovanjem. Rnkrat ali dvakrat tudi kaj odtrgam.

    OdgovoriIzbriši
  5. mhhh cherries...beautiful pictures, Ana

    OdgovoriIzbriši
  6. Summer and cherry picking make a great pair. I love how bendy the branches are, and, of course, how tasty the red fruit.

    OdgovoriIzbriši
  7. Oh poletje ne bi bilo pravo, če ne bi bilo češenj. Žal, se je tudi nam zgodilo, da ni iz naše letos nič, ker je bilo premrzlo :(
    Še dobro, da imajo pri fantu doma tisto bolj zgodnjo češnjo in je polna,lepa rdeča! (no ni več) :)
    Skratka, moje plezalne sposobnosti so še vedno za silo, tako da se mi je že uspelo "nazobati" za en čas :)
    Lp, Maja

    OdgovoriIzbriši