20.1.12

●●●





My dear and I spent this cold afternoon working really hard in our future house. This project got bigger than we expected when we decided to do it and things are progressing slower and on grander scale than we thought at first. But I can't help myself not to dream about every little detail of interior even if we are still surrounded with concrete and dust. :)

8 komentarjev:

  1. .js sm kr ponosn na vaju, k si gradita hiško :)

    OdgovoriIzbriši
  2. that does look like very advanced work, best of luck!

    OdgovoriIzbriši
  3. Živjo, po dolgem času spet tukaj. Super, hiška se gradi! Pridna in pogumna, samo to lahko rečem, ker sem tudi sama pred tremi leti to dala skozi in vem kaj vse ti prihaja nasproti :). Mislim pa da smo ženske glede iteriorja in opremljanja gnezda podobne. Večinoma razmišljamo več korakov vnaprej. naša hiša sploh še ni stala, ko sem se jaz ukvarjala s tem kake barve bodo stene in kakšna bodo notranja vrata :). Vse dobro in čim manj zapletov pri gradnji.

    OdgovoriIzbriši
  4. enihu, že sto let pozabljam tole komentirat!!
    če to niso najboljše gradbene fotke ever! ;)ta prvo in ta tretjo bi imela na steni. ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Se vsega še čisto preveč sveže spominjam, tako da razumem stanje, v katerem si. Fuj in fej in super in dobro je, ko se dela, enkrat mraz za znoret, drugič vroče in prašno, tretjič bi vse skupaj prodal, ker se ti ne da več in se stvar nikamor ne premakne, ampak nagrada na koncu je tako čudovita, da se vse muke pozabijo in je čas za užitek. Pri naju je že ta faza, vama pa želim, da se imata v pričakovanju konca lepo in ustvarjalno.

    OdgovoriIzbriši
  6. how exciting!
    bon courage! guess you'll need it, so much work!

    OdgovoriIzbriši